Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Trollhättan

Bagerier i Trollhättan

Tillsammans finns det 5 bagerier i Trollhättan och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Trollhättan och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Trollhättan kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Västergötland och i Trollhättan finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Trollhättan kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Trollhättan genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Trollhättan

Ritz Konditori

Hjortmossegatan 73

461 51 Trollhättan

Café Hörnan

Kungsgatan 53

461 34 Trollhättan

Carlsson Eftr. Hembageri, Dagmar

Kungsgatan 16

461 31 Trollhättan

Café Gillet

Storgatan 22

461 30 Trollhättan

Ekmans Konditori

Storgatan 29

461 30 Trollhättan