Bagerier - Massor med information om BagerierBagerier i Umeå

Bagerier i Umeå

Tillsammans finns det 8 bagerier i Umeå och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Umeå och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Umeå kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Västerbotten och i Umeå finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Umeå kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Umeå genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Umeå

Finas Hembageri

Renmarkstorget 6

903 26 Umeå

Hagabröd Olof Wikström

Axlavägen 1

903 62 Umeå

Nybro Konditoriet

Tegsborg

904 20 Umeå

Skogaholm Bageri AB

Lagervägen 20

901 37 Umeå

Gimonäsbageriet i Umeå AB

Tegelbruksvägen 24

907 42 Umeå


Fler bagerier & konditorier i Umeå

Polarbröd AB

Nygatan 8

903 27 Umeå

Nya Konditoriet AB

Kungsgatan 57

903 26 Umeå

Finas Konditori

Ålidhem Centrum

907 30 Umeå