Bagerier - Massor med information om BagerierBagerier i Kalmar

Bagerier i Kalmar

Tillsammans finns det 10 bagerier i Kalmar och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Kalmar och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Kalmar kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Småland och i Kalmar finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Kalmar kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Kalmar genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Kalmar

Fiesta Konditori

Larmgatan 26

392 32 Kalmar

Kallskänken i Kalmar

Esplanaden 33

392 34 Kalmar

Ekelunds Konditori

Esplanaden 11

392 34 Kalmar

Hantverkskonditoriet

Trädgårdsgatan 16

392 35 Kalmar

Conditori König

Storgatan 28

392 32 Kalmar


Fler bagerier & konditorier i Kalmar

Strömssons Conditori

Polhemsgatan

392 39 Kalmar

Konsumbagarn

Tjuvbackevägen 6

392 39 Kalmar

Holmgrens Eftr. Konditori AB

Kaggensgatan 5

392 32 Kalmar

Stensö Hembageri AB

Stensövägen 23

392 46 Kalmar

Mobergarna AB

Företagarevägen 3

394 70 Kalmar