Bagerier - Massor med information om BagerierBagerier i Uppsala

Bagerier i Uppsala

Tillsammans finns det 9 bagerier i Uppsala och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Uppsala och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Uppsala kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Uppland och i Uppsala finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Uppsala kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Uppsala genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Uppsala

Güntherska Hovkonditori & Schweizeri

Östra Ågatan 31

753 22 Uppsala

Skogaholm Bageri AB

Bergsbrunnagatan 15

753 23 Uppsala

Forsa Hembageri

Dragarbrunnsgatan 35

753 20 Uppsala

Triller Mat & Bröd AB

Tegelbruksvägen 1

757 56 Uppsala

Konditori Fågelsången AB

Munkgatan 3

753 09 Uppsala


Fler bagerier & konditorier i Uppsala

Gottsunda Centrum

Gottsunda Centrum

756 55 Uppsala

GK-Bageriet AB

Säbygatan 23

753 23 Uppsala

Konditori Trianon

Svartbäcksgatan 83

753 33 Uppsala

Landings Hovkonditori AB

Kungsängsgatan 3

753 22 Uppsala