Bagerier - Massor med information om BagerierBagerier i Mölndal

Bagerier i Mölndal

Tillsammans finns det 7 bagerier i Mölndal och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Mölndal och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Mölndal kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Västergötland och i Mölndal finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Mölndal kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Mölndal genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Mölndal

Kvarnbytorgets Bageri AB

Kvarnbygatan 45

431 34 Mölndal

Nielséns Konditori

Jungfruplatsen 1

431 48 Mölndal

Brogatans Konditori

Brogatan 6

431 30 Mölndal

Brogyllen AB

Häradsgatan 24

431 42 Mölndal

Guldhedens Hembageri AB

Brännåsvägen 47

431 33 Mölndal


Fler bagerier & konditorier i Mölndal

Margaretas Bröd & Bakverk

Idunagatan 2

431 44 Mölndal

Café Skåne

Nämndemansgatan 1

431 33 Mölndal