Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Lidköping

Bagerier i Lidköping

Tillsammans finns det 4 bagerier i Lidköping och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Lidköping och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Lidköping kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Västergötland och i Lidköping finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Lidköping kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Lidköping genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Lidköping

Fazer Bageri AB

Kartåsgatan 5

531 40 Lidköping

Rådhuskonditoriet

Nya Stadens Torg

531 31 Lidköping

Lenas Café

Björkhagsgatan 5

531 40 Lidköping

Henrys Bageri

Grevhusgatan 5

531 31 Lidköping