Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Borås

Bagerier i Borås

Tillsammans finns det 5 bagerier i Borås och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Borås och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Borås kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Västergötland och i Borås finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Borås kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Borås genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Borås

Danska Kungens Wienerbröd

Bergslenagatan 8

506 30 Borås

Danske Kungens Konditori AB

Sven Eriksonsgatan 29

503 38 Borås

Trandareds Konditori

Guldbrandsgatan 20

507 64 Borås

Bjuréns Bageri AB

Sturegatan 6

503 42 Borås

Byttorps Finbageri

Enandersgatan 2

504 66 Borås