Bagerier - Massor med information om BagerierBagerier i Lycksele

Bagerier i Lycksele

Tillsammans finns det 4 bagerier i Lycksele och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Lycksele och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Lycksele kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Västerbotten och i Lycksele finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Lycksele kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Lycksele genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Lycksele

Lilla Bageriet, AB

Bångvägen 8

921 32 Lycksele

Lappmarksbröd

Tallträsk 19

921 93 Lycksele

Lilla Bageriet AB

Bångvägen 29

921 32 Lycksele

Lilla Torgcafeét

Storgatan 36

921 31 Lycksele