Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Solna

Bagerier i Solna

Tillsammans finns det 7 bagerier i Solna och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Solna och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Solna kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Solna finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Solna kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Solna genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Solna

Thelins Konditori

Gustav III:s Boulevard 18

169 73 Solna

Balders Bröd

Solna Centrum

171 45 Solna

Kvalitetsbagarn i Stockholm AB

Klippgatan 1

171 47 Solna

Melissas Kök & Bageri

Gårdsvägen 2

169 70 Solna

Danderyds Konditori AB

Råsundavägen 79

169 57 Solna


Fler bagerier & konditorier i Solna

Salvatore Bageri AB

Gelbgjutarevägen 7

171 48 Solna

En Bit Bröd & Ost

Algatan 3

169 32 Solna