Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Saltsjö-Boo

Bagerier i Saltsjö-Boo

Tillsammans finns det 4 bagerier i Saltsjö-Boo och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Saltsjö-Boo och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Saltsjö-Boo kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Saltsjö-Boo finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Saltsjö-Boo kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Saltsjö-Boo genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Saltsjö-Boo

Carolines Kök

Svarvarvägen 4B

132 38 Saltsjö-Boo

Gray´s Bakery AB

Sprängarvägen 13

132 38 Saltsjö-Boo

Coop Extra

Ormingeplan 3

132 30 Saltsjö-Boo

Konditori Riviera AB

Värmdövägen 630

132 41 Saltsjö-Boo