Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Katrineholm

Bagerier i Katrineholm

Tillsammans finns det 4 bagerier i Katrineholm och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Katrineholm och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Katrineholm kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Sörmland och i Katrineholm finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Katrineholm kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Katrineholm genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Katrineholm

Konditori Ciro

Vingåkersvägen 39A

641 51 Katrineholm

Sultans Konditori

Storgatan 27

641 45 Katrineholm

Hembagarns Konditori i Katrineholm

Köpmangatan 22

641 30 Katrineholm

Näsets Vedugnsbageri AB

Näsets Gård

641 96 Katrineholm