Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Motala

Bagerier i Motala

Tillsammans finns det 4 bagerier i Motala och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Motala och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Motala kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Östergötland och i Motala finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Motala kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Motala genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Motala

Råssnäs Bageri

Råssnäsvägen 33

591 73 Motala

Lilla Hembageriet i Motala

Kungsgatan 9

591 30 Motala

Östenssons Livs AB

Myntgatan 2

591 61 Motala

Ubbes Bageri o. Café

Lasarettsgatan 50

591 35 Motala