Bagerier - Massor med information om BagerierBagerier i Piteå

Bagerier i Piteå

Tillsammans finns det 4 bagerier i Piteå och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Piteå och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Piteå kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Norrbotten och i Piteå finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Piteå kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Piteå genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Piteå

Kvartersbageriet i Piteå

Storgatan 72

941 32 Piteå

Ekbergs Konditori AB

Storgatan 50

941 32 Piteå

Dahlbergs Hembageri

Källbogatan 77

941 36 Piteå

Bagarbod Hansens Nya

Storgatan 37

941 32 Piteå