Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Kumla

Bagerier i Kumla

Tillsammans finns det 5 bagerier i Kumla och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Kumla och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Kumla kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Närke och i Kumla finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Kumla kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Kumla genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Kumla

Örebro Bagerivaror AB

Nävestagatan 20

692 91 Kumla

Sveas Bageri & Konditori AB

Stationsgatan 20

692 35 Kumla

Sveas Café

Hagendalsvägen 7

692 30 Kumla

Lill-Annas Leveransbageri AB

Marsvägen 7

692 34 Kumla

Landals Konditori AB

Hagendalsvägen 5

692 30 Kumla