Bagerier - Massor med information om BagerierBagerier i Östersund

Bagerier i Östersund

Tillsammans finns det 5 bagerier i Östersund och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Östersund och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Östersund kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Jämtland och i Östersund finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Östersund kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Östersund genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Östersund

Törners Konditori

Storgatan 24

831 30 Östersund

Edenbos Konditori

Rådhusgatan 59

831 37 Östersund

Frejas Bakeri

Nedre Frejagatan 9

831 37 Östersund

PAUSE

Hamngatan 17

831 34 Östersund

Wedemarks Konditori AB

Prästgatan 27

831 31 Östersund