Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Bollnäs

Bagerier i Bollnäs

Tillsammans finns det 4 bagerier i Bollnäs och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Bollnäs och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Bollnäs kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Hälsingland och i Bollnäs finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Bollnäs kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Bollnäs genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Bollnäs

Bull-Olles Bageri AB

Virvelvägen 3

821 50 Bollnäs

Arbrå Ångbageri AB

Renslyckan 1

821 50 Bollnäs

Bollnäs Catering

Björkhamregatan 6C

821 31 Bollnäs

Lillemors Bak

Söräng Sörängsvägen 4946

821 93 Bollnäs