Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Halmstad

Bagerier i Halmstad

Tillsammans finns det 6 bagerier i Halmstad och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Halmstad och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Halmstad kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Halland och i Halmstad finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Halmstad kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Halmstad genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Halmstad

Nyatorps Konditori

Blåsbackegatan 5

302 47 Halmstad

Paulssons Konditori

Fredsgatan 8

302 46 Halmstad

Östras Bröd

Skansgatan 5

302 46 Halmstad

Konditori Regnbågen

Karl XI:s Väg 37

302 95 Halmstad

Feldts Bröd och Konfekt

Kasten Rönnowsgatan 10

302 94 Halmstad


Fler bagerier & konditorier i Halmstad

Skånskan

Bankgatan 1

302 43 Halmstad