Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Kungälv

Bagerier i Kungälv

Tillsammans finns det 4 bagerier i Kungälv och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Kungälv och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Kungälv kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Bohuslän och i Kungälv finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Kungälv kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Kungälv genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Kungälv

Göteborgs Kex AB

Strandgatan

442 31 Kungälv

Konditori Svarta Katten AB

Vikingagatan 1

442 36 Kungälv

Tårtdecor Sverige AB

Solbräckegatan 31

442 45 Kungälv

Konditori Svarta Katten AB

Västra Gatan 73

442 31 Kungälv