Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Karlskrona

Bagerier i Karlskrona

Tillsammans finns det 5 bagerier i Karlskrona och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Karlskrona och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Karlskrona kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Blekinge och i Karlskrona finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Karlskrona kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Karlskrona genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Karlskrona

Kallskänken

Östra Vittusgatan 30

371 33 Karlskrona

Z-Bageriet AB

Stora Vägen 2

371 48 Karlskrona

Lennarts Konditori

Norra Kungsgatan 22

371 33 Karlskrona

Systrarna Lindqvist Café & Hembageri HB

Borgmästaregatan 3

371 31 Karlskrona

Skorpmästaren AB

Gullbernavägen 28

371 47 Karlskrona