Bagerier - Massor med information om BagerierBagerier i Sollefteå

Bagerier i Sollefteå

Tillsammans finns det 4 bagerier i Sollefteå och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Sollefteå och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Sollefteå kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Ångermanland och i Sollefteå finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Sollefteå kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Sollefteå genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Sollefteå

Westerlunds Bageri

Storgatan 69

881 31 Sollefteå

Wienerbageriet

Fredrikshovsvägen 2

881 52 Sollefteå

Lilla Cafét

Storgatan 58

881 30 Sollefteå

Hälsobagarn

Östnyland 207

881 93 Sollefteå