Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Skellefteå

Bagerier i Skellefteå

Tillsammans finns det 4 bagerier i Skellefteå och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Skellefteå och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Skellefteå kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Västerbotten och i Skellefteå finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Skellefteå kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Skellefteå genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Skellefteå

Wallins Kafferepet AB

Svedjevägen 8B

931 36 Skellefteå

Solkraft Rosengård

Spårgatan 1

931 42 Skellefteå

Stigs Konditori, AB

Karlgårdsvägen 15

931 62 Skellefteå

Konditori Kringlan

Getbergsvägen 34

931 39 Skellefteå