Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Enköping

Bagerier i Enköping

Tillsammans finns det 4 bagerier i Enköping och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Enköping och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Enköping kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Uppland och i Enköping finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Enköping kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Enköping genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Enköping

Konditori Drott,

Drottninggatan 2

745 34 Enköping

Fabian Flink´s Brödbod

Torggatan 28

745 31 Enköping

Tammerfors Konditori AB

Kyrkogatan 28

745 31 Enköping

Quiche Bageriet i Mälard AB

Långtora Gård

745 96 Enköping