Bagerier - Massor med information om Bagerier

Bagerier i Lund

Bagerier i Lund

Tillsammans finns det 9 bagerier i Lund och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Lund och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Lund kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Skåne och i Lund finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Lund kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Lund genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Lund

Olssons Hembageri

Qvantenborgsvägen 3

227 38 Lund

Ramklints Konditori

Mårtenstorget 10

223 51 Lund

Lunds Stenugnsbageri AB

Västra Mårtensgatan 1

223 51 Lund

Mormors Bageri Knutgården

Knut Den Stores Torg 1A

222 21 Lund

Annes o. Stortorgets Bageri o. Konditori

Kung Oskars Väg 5

222 40 Lund


Fler bagerier & konditorier i Lund

Mormors Bageri Gastelyckan

Fältspatvägen 4

224 78 Lund

Klostergårdens Konditori

Nordanväg 7

222 28 Lund

patisseriet

Klostergatan 3

222 22 Lund

Mormors Bageri Botulfsplatsen

Vårfrugatan 8

223 50 Lund