Bagerier - Massor med information om BagerierBagerier i Kivik

Bagerier i Kivik

Tillsammans finns det 4 bagerier i Kivik och många av dessa bagerier har mer än en duktig bagare som bakar otroligt goda bröd och bullar. Det kan vara svårt att hitta det bästa bageriet eller konditoriet i Kivik och som dessutom har bra priser på surdegsbröd. Om du känner någon brödentusiast är de bra att fråga personen vilket bageri i du kan köpa det perfekta surdegsbrödet eller annat bröd. Information och omdöme om bagare och bagerier i Kivik kan man oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Skåne och i Kivik finns flera bagerier kan det vara bra att prova flera av dem så att du får känna och smaka skillnaden på de olika bröden och bullarna. Då du kontaktar ett bageri i Kivik kan du vara lite fräck och fråga om du kan få ett smakprov på bageriets egna surdegsbröd eller annat bröd innan du köper det. En hel del info om bagerierna, deras produkter och ibland deras priser kan du också få genom att besöka hemsidor hos de bagerier som har en webbsida.
Det går lätt att komma i kontakt med bra bagerier i Kivik genom att kolla med något bageri nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla bagerierna i Kivik

Dalängarna

Mellby Stora Väg 4

277 35 Kivik

Kiviks Café & Bageri

Killebacken 3

277 31 Kivik

Mellbybagaren

Mellby Backe 13

277 35 Kivik

Mellbybagaren

Granvägen 13

277 31 Kivik